HOTEL AMB APARCAMENT GRATUÏT

Quan arribes a l’hotel, tens ganes de tenir les coses fàcils i d’arribar a l’habitació, però a on s’aparca a Andorra?

Si t’allotjes a l’Hotel Sant Gothard podràs aparcar davant de l’hotel de forma gratuïta i les 24h. Vine a Andorra i no et preocupis per aparcar, és la millor opció per gaudir del teu hotel sense preocupacions, sense zona blava, i sense pagaments imprevistos que al final augmenten els costs del viatge.

Pàrquings del Sant Gothard

Pocs hotels a Andorra t’oferiran un aparcament. Per ser client de l’Hotel Sant Gothard disposes de tres pàrquings privats, dos gratuïts i un de pagament.

Just al costat de l’entrada, trobaràs el gran aparcament exterior de l’hotel, on podràs aparcar sense problema i de froma gratuïta vehicles de qualsevol mida. Davant de l’hotel trobaràs el pàrquing asfaltat exterior, on podràs aparcar tot just arribar i és útil per a visites ràpides. És un pàrquing gratuït per a clients del Sant Gothard.

A dins de l’hotel també disposem de pàrquing interior, que és de pagament (15€/nit)  i està video-vigilat les 24h.

Tots els vehicles

En el pàrquing exterior del Sant Gothard hi podràs aparcar també remolcs, autocars, i vehicles de grans dimensions adamés de cotxes i motos. Si el teu vehicle és una bicicleta, també disposem de guarda bicicletes en el pàrquing interior.

Aparcar a Andorra

També, pots consultar a recepció quina és la xarxa de pàrquings de les principals parròquies d’Andorra, on podràs aparcar gratuïtament només durant una hora mentres fas les teves compres o visites turístiques. I, quan tornis a l’hotel, no et preocupis per tornar a aparcar el teu cotxe o moto, tindràs el pàrquing del Sant Gothard disponible per aparcar en qualsevol moment, davant de l’hotel i de forma gratuïta.

Encara més còmode

Si és la primera vegada que vens, abans d’aparcar al pàrquing, apropa el cotxe a la zona de drop off per a descarregar les maletes just davant la porta. Després dirigeix-te pocs metres més enllà per deixar el cotxe al pàrquing privat per a clients. El Sant Gothard és un hotel amb pàrquing inclòs i volem que et sentis còmode des del primer moment.

  • 24h

  • Gratuït

  • Ampli i còmode

1
2
3
4
5
6
1

Pàrquing gratuït asfaltat

2

Pàrquing interior

3

Drop off maletes

4

Hotel Sant Gothard

5

Pàrquing exterior gratuït de grans dimensions

6

Parada autobús L5 cap Andorra la Vella/Arinsal