POLÍTICA DE PRIVACITAT

Responsable de Tractament

Raó Social: DAINA S.A.
CIF: 908797-S
Domicili: Carretera d’Arinsal, s/n AD400 Erts, La Massana (Andorra)
E-mail: sgothard@sgothard.com

Finalitats i Tractament

Legitimació

El tractament de les dades està legitimat d’acord amb l’RGPD (UE) 2016/679 perquè els mateixos resulten necessaris per a l’execució de la relació contractual, per a la formalització de la reserva de serveis i/o productes de Sant Gothard.

En cas d’autoritzar a Sant Gothard per a l’enviament de comunicacions comercials promocionals de caràcter electrònic, la base legitimadora serà el consentiment.

Finalitats

La recollida i tractament de les seves dades personals a través del formularis de registre té com a finalitat possibilitar la gestió de la relació comercial, comptable i administrativa dels clients en tot el relacionat amb els serveis i allotjament als nostres hotels.

D’altra banda, l’usuari podrà autoritzar Sant Gothard per al tractament de les seves dades amb fins promocionals i de màrqueting, incloent l’enviament de comunicacions comercials electròniques per al conjunt de productes i serveis que ofereix l’hotel.

Conservació de les dades

Les seves dades es conservaran durant la vigència de la relació administrativa i/o comercial de l’interessat amb Sant Gothard, més el termini previst per la legislació específica en la que aquestes dades puguin ser exigibles.

En cas que l’usuari exerceixi els seus drets de supressió i oposició, les seves dades seran bloquejats i posteriorment destruïts de forma confidencial.

Destinataris de les dades

Són destinataris de la informació dels tercers encarregats de tractament que presten els seus servei a Sant Gothard, amb qui s’ha subscrit el corresponent acord que garanteix el compliment del RGPD i de les mesures de seguretat adequades.

En compliment de la legislació vigent, les seves dades de reserva son cedides als Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

Transferència Internacional de dades

No es preveu realitzar transferències internacionals de dades per part de Sant Gothard.

Drets

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, portabilitat i limitació del tractament, recollits en RGPD (UE) 2016/679, dirigint-se a l’adreça dalt indicada o mitjançant correu electrònic a sgothard@sgothard.com.

La sol·licitud haurà d’especificar quin d’aquests drets sol·licita que sigui satisfet i ha d’anar acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document identificador equivalent.

Possibilitat de Reclamació

Quan no s’hagi satisfet l’exercici dels seus drets o la forma d’exercir-los podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Més informació a www.agpd.es.

En cas que la nostra política de protecció de dades hagués de variar a conseqüència de canvis legislatius o de criteris provinents de l’Agència de Protecció de Dades seria convenientment informat de qualsevol variació que sigui necessària introduir per complir amb la llei.