CICLISME

El segell d’Estades Ciclistes otorgat pel Govern d’Andorra ens avala com a hotel ciclista per allotjar les vostres sortides amb bicicleta a Andorra. A més a més, ens trobem a tan sols 800 metres del telecadira d’Arinsal i a pocs minuts del telecadira de La Massana. Un lloc ideal per les persones que practiquen esports de bici, sobretot a l’estiu.

A l’Hotel Sant Gothard disposaràs de totes les comoditats per a gaudir de l’esport. Tenim zona de rentat de bicicletes per a netejar la teva bici un cop fet el descens, i el guarda-bicis que està 24h sota videovigilància. Així mateix, també pots guardar la bicicleta a la teva habitació.

Disposem d’un gran pàrquing exterior amb una amplia capacitat per a varis remolcs, autocars i caravanes. Vinguis com vinguis, podràs aparcar el teu cotxe gratuïtament. També disposem de pàrquing interior privat (servei amb suplement).

Pregunti el que necessiti, facilitarem el lloguer de bicicletes, el servei de pícnic hipercalòric i servei de massatge esportiu, etc.

  • Taller de Neteja i Reparació gratuït

  • Guarda Bicis 24h videovigilat

  • Aparca gratuïtament el remolc o caravana

VIATJA A ANDORRA AMB BICI

A l’Hotel Sant Gothard t’oferim allotjament per a les teves sortides de ciclisme a La Massana, Arinsal i Pal. Gaudiràs de totes les facilitats i comoditats per a només haver de dedicar-te al que més t’agrada.