BODES

Li presentem el millor lloc per celebrar el casament dels seus somnis a Andorra, o reunir la família per a un aniversari o comunió singulars. A la falda del Parc Natural de Comapedrosa i envoltat d’un preciós entorn natural, l’Hotel Sant Gothard d’Arinsal posem a la seva disposició 4 salons amb diferents capacitats. Triï el que millor s’adapti a les seves necessitats i nombre d’invitacions.

Gaudeix del nostre gran saló d’esdeveniments Arinsal, un edifici diàfan, sense columnes, i amb capacitat de fins a 300 persones. Un romàntic i emblemàtic pont el separa de les zones comunes de l’hotel, sent l’entorn i les vistes al Parc Natural, les que brinden una immillorable atmosfera de vitalitat i benestar. Organitzi una cerimònia a l’exterior, un aperitiu o una pista de ball.

Així mateix, volem brindar-los un excel·lent servei de gastronomia, posant a la seva disposició el nostre xef i l’equip de restauració que li facilitaran tots els serveis per fer de la celebració un moment inoblidable: música, animació, decoració, etc.

El saló de noces i comunions situat als peus de la muntanya, amb llum natural i vistes directes a la natura, és l’entorn perfecte per a la seva celebració. Deixeu-vos il·lusionar per una celebració única i singular, on la bellesa de la natura acompanyi aquest moment tan especial. Si voleu casar-vos a Andorra, a l’Hotel Sant Gothard us posarem totes les facilitats per a que gaudiu d’una gran celebració!

  • Celebració a la seva mida

  • Ceremonies

  • Banquets gourmet

  • 30 anys d’experiència

Demana més informació

0 + 1 = ?