Mindful Travel

1r Congrés de Mindfultravel a Andorra

CONGRÉS MINDFULTRAVEL MEET 2019: Turisme de Benestar i Creixement Personal. Coorganitzat per l’Hotel Sant Gothard.

Un Congrés. Una experiència on la passió per viatjar i el turisme es converteixen en font de benestar i transformació personal. Conferències, Experiències, Networking, Innovació… i a més, podràs presentar el teu projecte. Vols més? Només has d’inscriure’t, i ho descobriràs.

El Bosc de l’Hotel Sant Gothard

Un immens jardí amb bosc i rierols per explorar

Et convidem a experimentar el Bosc del Sant Gothard de manera conscient. Seure en silenci i meditar, caminar amb plena atenció, respirar, mirar, sentir, escoltar, olorar… tornar al present i connectar amb el benestar és a l’abast de tothom. I és que aquesta és l’essència del mindfulness i el viatjar de forma conscient.

A les portes del Parc Natural del Comapedrosa gaudiràs d’un espai privilegiat: un bosc privat de 40.000 m2 que són a la teva disposició, i on sentiràs la pau i la tranquil•litat de la natura. A més a més de les zones amb racons naturals i de vistes increïbles per aventurar-s’hi, trobaràs el sender circular de nivell fàcil, ideal per a fer una passejada agradable. Si vols un camí més interior, on poder escoltar el riu mentre t’endinses en la natura, o pujar a algun turó, el Bosc del Sant Gothard et sorprendrà. L’Hotel Sant Gothard també t’apropa a una infinitat d’activitats a l’aire lliure, excursions i sortides familiars o de nivell avançat.

Descansa i gaudeix d’un viatge a la natura en un dels llocs més bonics i protegits dels Pirineus. A l’estiu seràs a prop de totes les excursions a peu, a cavall o en bici; i a l’hivern és ideal per a esquiar i fer raquetes a les pistes andorranes de Pal i Arinsal. Digues adéu a l’estrés de la ciutat i descobreix la cara més natural d’Andorra, on els arbres, el riu i la muntanya són els protagonistes.

SEMINARIS I ACTIVITATS DE BENESTAR

Donem la benvinguda als teus projectes de benestar

Congressos, formacions i seminaris de yoga, ball, meditació, mindfulness, banys de bosc, clínics esportius tenen lloc a les instal·lacions de l’Hotel Sant Gothard al llarg de l’any. Més de 30 anys d’experiencia adaptar-nos a tot tipus d’esdeveniments amb preferència pels que sumen en el benestar de les persones i el mediambient. Per això, t’oferim un ampli espai tranquil i privat amb accés al bosc per a tot tipus de reunios de grups a Andorra. Cada estiu allotjem les formacions internacionals de ioga del iogui Babacar Khane, també els màsters de Sofrologia Caycediana, la unitat d’alta muntanya del Post Grau de Natura i Espiritualitat de la Universitat de Girona, o MindfulKit amb els banys de bosc d’Edgar Tarrés. Així mateix, coorganitzem amb Mindfulkit el primer congrés de Mindfultravel a Andorra, una iniciativa per a fer créixer el turisme de benestar al país.